Atelier Zwarte Schaap sluit haar deuren

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Atelier het Zwarte Schaap gaat helaas haar deuren sluiten. Daarmee verdwijnt de laatste speciaalzaak in Weert voor breien, haken en borduren.

Het team kijkt met veel plezier terug en bedankt de klanten voor de afgelopen jaren. Ze hebben veel mensen mogen verwelkomen in de winkel, klanten leren haken en breien en heel veel prachtige eindresultaten gezien. In het breicafé zijn vriendschappen gesloten, is samen gelachen en soms gehuild. Het breicafé zal, wanneer de corona beperkingen voorbij zijn, worden voortgezet in het Keenterhart.

Om de voorraad op te ruimen is er een opheffingsuitverkoop met hoge kortingen. Vanwege de corona maatregelen moeten ze hierbij extra rekening houden met elkaar, dus kan het zijn dat je even moet wachten voor je naar binnen kan komen.

De aangepaste openingstijden zijn woensdag en zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is het vaak drukker dan op woensdag, dus wil je liever niet te lang wachten voor je binnen kan, kom dan op woensdag. Woensdag 20 mei is de laatste dag dat Atelier het Zwarte Schaap geopend zal zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie