Muziektraktatie bij Zorgplein

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De coronacrisis duurt nog altijd voort en ook de ouderen moeten nog altijd binnen blijven. Om voor een beetje afleiding te zorgen zijn er steeds meer artiesten die de ouderen verrassen met een muzikale noot.

Vandaag waren DJ Kimmeneed en zangeres Petra Jacobs bij het Zorgplein van Land van Horne om daar een optreden te geven. Het was een mooi afwisseling van opzwepende en gezellige nummers en tussendoor wat gevoelige en hartverwarmende liedjes.

De bewoners, medewerkers en enkele omstanders genoten met volle teugen.

Video via Youtube

https://youtu.be/dIeNtIWTzIU

[nggallery id=’9227′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie