Ernstig ongeval op Roermondseweg

112 Algemeen Dorpen Swartbroek Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 17.00 uur gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval op de Roermondseweg / N280 in Weert.

Ter hoogte van de t-splitsing met de Molenbrugweg in Swartbroek was een fietsster in botsing gekomen met een personenauto. De auto kwam uit de richting van de A2 en reed richting Weert. Door onbekende oorzaak botste de auto met de fietsster.

De fietsster kwam ten val en raakte zwaargewond. Voorbijgangers boden meteen eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De inzittenden van de auto bleven ongedeerd, maar waren flink geschrokken. Een Duitse traumahelikopter is geland voor medische bijstand. De fietsster is in het bijzijn van een trauma-arts per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

[nggallery id=’9192′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie