Bospop verplaatst naar 2021

Zojuist heeft de overheid de maatregelen verlengd in de strijd tegen het coronavirus, waaronder een langer verbod op grootschalige evenementen.

Als gevolg daarvan gaat de 40ste editie van Bospop in 2020 niet door maar verplaatsen ze het festival naar 9, 10 en 11 juli 2021. Hoewel dit de organisatie verdriet doet, scharen zij zich volledig achter de gemaakte keuzes die nodig zijn om de verspreiding van het virus zo goed en snel mogelijk te stoppen.

De voorbereidingen voor Bospop waren in volle gang. De huidige omstandigheden laten het echter niet toe om er samen met de festivalbezoekers, dit jaar een fantastisch festival van te maken. De organisatie gaat niet bij pakken neerzitten en kijkt nu al vooruit naar Bospop 2021.

Bospop heeft zich aangesloten bij het branche initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later-regeling’ waarbij je ticket geldig blijft voor de editie van volgend jaar. Alle kaartkopers ontvangen uiterlijk eind mei hierover een email met gedetailleerde informatie.