Chocolade drive-in aan Leukerstraat

Normaal gesproken reizen kermisexploitanten stad en land af om mensen een leuke dagen te bezorgen. Helaas is dat momenteel niet mogelijk. Er zijn ook kermisexploitanten die creatief met de coronacrisis omgaan.

De familie Buwalda opent vanaf vandaag de ‘Sweet Chocolat Factory Drive-in’ aan de Leukerstraat. Op hun eigen terrein kunnen mensen via de auto of fiets vers bereidde lekkernijen bestellen. Natuurlijk worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen. Ervan genieten doe je vervolgens in de auto of thuis.

De kermisfamilie kan zo de mensen alsnog een beetje het kermisgevoel geven. Alleen al de geur zal bij kermisliefhebbers zoete herinneringen van de kermis naar boven brengen.

Het assortiment dat in de dive-in te verkrijgen is, is vrij uitgebreid. Denk aan fruit en chocolade op stok, (gedipte aardbeien), churros, smoothies, wafels, bananen en zelfs suikerspinnen.

Je vindt de choco-drive-in aan de Leukerstraat 37. De drive-in is geopend in de weekenden en op feestdagen van 11.00 – 20.00 uur. Meer info: https://www.facebook.com/Sweet-Chocolat-Factory-Drive-IN-Weert-108358690854668.