Minderjarige auto-inbrekers opgepakt

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto via: instagram.com/politie_marco

Budel – De politie heeft afgelopen nacht rond 2.45 uur twee auto-inbrekers aangehouden op de Cranendoncklaan in Budel.

Even daarvoor hadden ze een ruit van een personenauto ingeslagen op de Dr. Ariensstraat. Het duo, van 13 en 14 jaar oud, had spullen uit de auto weggenomen. Een deel van de buit hadden de inbrekers in de omgeving weggegooid. De politie wist op aanwijzingen van de inbrekers een groot deel van de buit terug te vinden. De rest hadden ze nog in hun zakken zitten.

De minderjarige inbrekers uit Budel zijn overgebracht naar het cellencomplex van Eindhoven. De politie stelt een onderzoek in naar deze en andere auto inbraken in die omgevingen. De officier van justitie zal beslissen hoe de zaak wordt afgehandeld.

“Behalve dat het gewoonweg verschrikkelijk is voor de eigenaar van de auto maak ik me als jeugdagent ook behoorlijk veel zorgen om de inbrekers gezien de zeer jonge leeftijd!”, aldus de agent via Instagram.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie