Huisartsenzorg in de nacht anders

Update 15.19u – Vanwege het coronavirus vindt vanaf vandaag 2 april de nachtdienst van de Huisartsenpost (HAP) tijdelijk plaats in het Meditta Medisch Centrum in Echt, dat meldde het SJG in eerste instantie.

Dit betekende dat je van 23:00 – 08:00 uur niet terecht kon bij de Huisartsenpost (HAP) in Weert, die tijdelijk gevestigd is op de oude locatie aan de Vogelsbleek.

Neem tussen 23:00 – 08:00 uur telefonisch contact op met de HAP via 0495-677677. Het Meditta Medisch Centrum is gevestigd aan de Nobelweg 10 te Echt.

Update: extra informatie Meditta

In navolging van het bericht van het SJG kwam Meditta met de volgende mededeling. Het bericht van het SJG is inmiddels aangepast.

De Spoedpost is zoals gebruikelijk, ook in de nacht, bereikbaar via 0495-677677. Mocht de huisarts bij u op huisbezoek moeten komen, vindt dit ook in de nacht nog steeds plaats.

Mocht je naar de huisartsenpost toe moeten komen is er voor jouw veiligheid gekozen voor een scheiding van de patientenstroom. Dit zodat Niet-Coronapatienten niet in aanraking zullen komen met Coronapatienten.

Je ontvangt verdere instructies nadat je het centrale telefoonnummer hebt gebeld.