Online concert harmonie St. Joseph

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

(Video) De coronacrisis valt ons soms zwaar. Om de last wat te verlichten hebben de muzikanten van Harmonie St. Joseph 1880 in de afgelopen week thuis gerepeteerd en een filmpje opgenomen van “Song for Health”, een compositie van Steven Verhelst.

Dirigent Bart Deckers heeft hiervoor arrangementen gemaakt voor de instrumenten in het harmonieorkest. Dit hebben ze samen gebracht tot een online concert van St. Joseph 1880. Kijk hiervoor op de Facebookpagina of op het YouTube kanaal van de harmonie St. Joseph 1880. Van de harmonie voor jullie: #Musicdoesntstop

Video via Youtube

https://youtu.be/OqvlPrCKGRg

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie