Ronde Tafel blijft oppeppers uitdelen

(Foto’s) Nadat leden van serviceclub Ronde Tafel 146 Weert twee weken geleden het personeel van het SJG trakteerden smaakte dat naar meer. Het initiatief maakten heel veel mensen blij. Wie goed doet, goed ontmoet.

De ondernemers vinden het belangrijk dat medewerkers in de zorg, die momenteel zwaar onder druk staan vanwege de coronacrisis, even in het zonnetje worden gezet. Eerder deze week werden de hulpverleners getrakteerd en vandaag waren medewerkers en bewoners in het Hornehoofcomplex. De eigenaren van cafetaria de Beemd en ondernemer Lennart Stultiens staken vandaag de handen uit de mouwen voor een smakelijke traktatie. De zorgmedewerkers en ouderen die momenteel noodgedwongen binnen moeten blijven werden getrakteerd op een lekker frietje en een snack.

Het zijn oppeppers die de mensen in deze crisistijd heel erg waarderen. Er waren dus ook vandaag weer blije gezichten te zien en het geeft een steun in de rug om deze moeilijke periode door te komen.