Anne-Fleur regelt vlaaitjes voor zorgmedewerkers SJG

Anne-Fleur uit Weert wilde graag iets leuks doen voor de medewerkers in het Weerter ziekenhuis. Ze vindt dat er zo hard gewerkt wordt en had het verhaal van Antje van de Statie gehoord.

Antje van de Statie, dé vlaaibakster van Weert, gaf vroeger ook een deel van de opbrengst aan goede doelen. Met deze gedachte wilde Anne-Fleur ook iets doen. Ze had er met haar ouders over gesproken waarna de vader van Anne-Fleur een donatie van zijn werkgever kreeg.

Vervolgens ging Anne-Fleur naar banketbakker Mertens-Roeleven. Ook zij wilde een steentje bijdragen en zo konden er maar liefst 200 vlaaitjes gebakken worden voor de medewerkers van het SJG.

Vandaag konden de vlaaitjes worden opgehaald en stond Dokter Joe-Hoe van het SJG klaar om ze in ontvangst te nemen. Bij het SJG waren ze zo blij met dit steuntje in de rug, dat de sponsoren een Dokter Joe-Hoe pluim kregen overhandigd.

Video via Youtube: https://youtu.be/TO3lfs7_PK8