Brand verwoest vakantiewoning in Heel

112 Algemeen Brandweer Weert Maasgouw Reageer 1 min. leestijd

Heel – (Foto’s/video) In de nacht van woensdag op donderdag is de brandweer van Ittervoort, Weert en Wessem gealarmeerd vanwege een woningbrand op een vakantiepark in Heel.

Iets voor 1.00 uur was er brand uitgebroken bij een vakantiewoning op het park. Bij aankomst van de brandweer stond de chalet volledig in lichterlaaie. Niemand raakte gewond. De bewoners van de vakantiewoning wisten zichzelf in veiligheid te brengen. De brandweer van Ittervoort en Wessem kwamen met een tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. Uit voorzorg kwam ook een waterwagen uit Weert naar het vakantiepark.

Het vuur greep snel om zich heen. De brandweer wist te voorkomen dat de uitslaande brand oversloeg naar een naastgelegen vakantiewoning. De heg die tussen de twee vakantiewoningen stond was wel verschroeid geraakt, evenals een aantal bomen rondom de woning.

Van de vakantiewoning is vrijwel niets meer overgebleven. De oorzaak van de brand is (nog) onbekend.

Video via Youtube

https://youtu.be/0Oh2VSzzEJE

[nggallery id=’9188′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie