Video: Weert & Corona deel 5

(Video) De coronacrisis duurt nu al een aantal weken voort. In 5 afleveringen hebben we samen met alle betrokken organisaties geprobeerd een informatief beeld te geven over de omvang, aanpak en gevolgen van deze crisis in Weert.

In deel 5 vertelt Tom Joosten van het SJG over de actuele stand van zaken en waarom er patiënten zijn overgeplaatst. Vertelt Koen Klomp van Bospop welke zorgen er leven bij de festivalorganisatie. David Mussen geeft een beeld over welke maatregelen de ambulancedienst heeft moeten nemen. Centrummanager Paul Kooij vertelt waarom de campagne #kooplokaal is gestart en tot slot geeft loco-burgemeester Geert Gabriels een korte vooruitblik op de komende weken.

De video is gemaakt i.s.m. M-art Media Productions en de voice-over is van Ricardo Ras.

Video via Youtube

https://youtu.be/e3ezxOWNA-g