Voor de kids: het dansje

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

(Video) Speciaal voor de kinderen verschijnt t/m zondag 19 april elke dag een kijkprogramma over de zoektocht naar diamanten op het landgoed van de familie Greene.

In deze serie gaan August Greene, Februus Greene en Tante Juliëtte op zoek naar diamanten op het landgoed van de familie Greene. Een verhaal met een tikkeltje magie maar ook educatie rondom maatregelen die worden genomen. Want ook op Havezate Groenhout, het landgoed van de familie Greene, blijft iedereen binnen. Waarom moeten we onze handen wassen en waarom toch die 1,5 meter afstand?

Na afloop van elke uitzending praat August met o.a. loco burgemeester Geert Gabriëls, iemand uit de ouderenzorg, een schooljuf en de bakker. Hij stelt hen vragen die kinderen bezighouden.

In aflevering 4 betovert de tovenaar Februus Greene zijn Tante Juliëtte. Het programma is belangeloos gemaakt door S-E-P Productions, Willem Hoeben van de Theaterkist en de figuranten in de afleveringen. Het programma wordt ook uitgezonden via WeertFM en Nederweert24.

Bekijk aflevering 4 via Youtube

https://youtu.be/09NHuk0VSJo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie