Muntpassage ‘lentepresentjes’

Ondanks dat veel winkels gesloten zijn willen de ondernemers uit de Muntpassage de inwoners van Weert en omgeving, hun trouwe klanten, een hart onder de riem steken.

De lente is begonnen en dit is een mooi moment om in deze moeilijke tijd een aantal mensen een hart onder de riem steken. Daarom geven de Muntpassage-ondernemers ‘lentepresentjes’ weg. Wie gun jij een fijn lentegevoel? Wie verdient er volgens jou een leuk ‘lentegevoel’ presentje? En waarom?

Jouw oma of opa die zich nu in d’r eentje moet redden? Jouw buurvrouw of buurman die in de zorg werkt? Jouw vriendin die op jouw kinderen past terwijl jij naar je werk gaat? Iemand uit jouw omgeving die ziek is of iemand mist? Laat het hen weten!

Meld diegene die jij wil nomineren aan via de website: https://www.hartonderderiemmuntpassage.nl/. Uit alle inzendingen kiest men 40 personen die vrijdag 17 april spontaan verrast worden met een ‘lentegevoel’ presentje namens jou.

Via de website en Facebookpagina van de Muntpassage hoor je de 16e of de door jou genomineerde persoon één van de gelukkigen is.