Achtergelaten auto uitgebrand

(Foto’s/video) De brandweer en politie zijn zondagochtend rond 5.50 uur gealarmeerd voor een autobrand in Weert.

Op de Ketsheuvelweg, in het buitengebied tussen Altweerterheide en Tungelroy, stond een auto in brand. Bij de auto was niemand meer te bekennen. Men gaat er dan ook vanuit dat de auto is achtergelaten en bewust in brand in gestoken.

De brandende auto zorgde voor flink wat rookontwikkeling. De rook was vanaf de Ringbaan-Zuid in Weert al waarneembaar. De brandweer van Stramproy kwam met een tankautospuit ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Van de Mercedes was echter niets meer te redden. De auto brandde volledig uit.

De politie is een onderzoek gestart. Vermoedelijk is de auto gebruikt voor criminele activiteiten.

Getuigen gezocht

Heb je afgelopen nacht / ochtend verdachte activiteiten waargenomen in de omgeving van de Ketsheuvelweg / Dijkerpeelweg in Weert? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Video via Youtube

https://youtu.be/PcF5-8wtOG8