Win een moederdagverrassing

Plaats een reactie

Winactie – Zondag 10 mei is het moederdag. Bij de ondernemers in de Muntpassage kun tal van leuke moederdagcadeau’s verkrijgen. Het is tevens een goede gelegenheid om een lokale ondernemer te steunen in deze crisistijd.

In samenwerking met de Muntpassage mogen we twee moederdagprijzen verloten. Een VIP-avond bij Shoeby Fashion (met shoptegoed van 20 euro) en een Bufkes brunch voor het gezin (voor 4 personen).

Verras je moeder met een VIP avond bij Shoeby

Hoe kun je jouw moeder nou beter in de watten leggen dan met een VIP-avond bij Shoeby Weert? Shoeby geeft via WdG één VIP-avond met €20,- shoptegoed weg. Gun je jouw moeder en 5 van haar vriendinnen een privé avondje shoppen, met 20% korting voor iedereen én een drankje en klein hapje? De winnende moeder mag dan met Shoeby een datum inplannen. Hierbij worden uiteraard alle RIVM maatregelen in acht genomen.

Verras je moeder met een overheerlijke Bufkes brunch

Win via WdG een compleet verzorgde brunch voor het hele gezin (4 personen). Deze brunch bestaat uit: 1 liter soep naar keuze; aspergesoep of tomatensoep. 8 Bufkes broodjes uit het koude assortiment, luxe en rijkelijk belegd met de heerlijkste verse ingrediënten! o.a. Gezond, Limburgs gehakt, Eiersalade, Tonijnsalade, Filet americain, Brie Deluxe en rauwe ham met kruidenkaas, kipragout inclusief 4 pasteibakjes, 4 flesjes vers geperste jus d’orange en een zoete verwennerij.

Wil je kans maken op een van deze prijzen? Geef via het formulier aan op welke prijs je graag kans wil maken (allebei aanvinken mag). Onder alle inzendingen worden de prijzen verloot. De winnaars krijgen op vrijdag 8 mei bericht via mail.

Meer informatie over de Muntpassage: www.muntpassage.nl en www.facebook.com/Muntpassage/.

Winnaars

De prijsvraag is afgelopen. De winnaars zijn geloot en krijgen per mail bericht vanuit de Muntpassage.

– A. Lamerichs-Moris (Bufkes Brunch)
– R. Keulen (VIP-avond / shoptegoed Shoeby)

Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je meedoen? Ga dan naar: https://iwdg.nl/35pwzPb.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m donderdag 7 mei 2020 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met De Muntpassage. Na het beëindigen van de prijsvraag en uitreiking van de prijzen worden alle gegevens van alle deelnemers gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie