Archeo Route Limburg uitgebreid

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

De Archeo Route Limburg is uitgebreid met 5 nieuwe belevingslocaties in Brunssum, Herten-Ool, Simpelveld, Swalmen-Asselt en Voerendaal. Daarmee komt het totale aantal locaties van de Archeo Route nu op 37.

Met de Archeo Route Limburg app ontdek je de verhalen achter archeologische vondsten in Limburg. Op de locaties sta je oog-in-oog met een virtuele archeoloog. Hij laat zien wat zich in de geschiedenis op diverse plekken in Limburg heeft afgespeeld. Stap in de virtuele wereld met de techniek van vandaag om de verhalen van vroeger te beleven.

De Archeo Route Limburg is een mooi voorbeeld van een Coronaproof uitje voor jong en oud. Iedere locatie kan individueel of met het gezin met de eigen smartphone worden bezocht en beleefd.

Limburg Marketing is in opdracht van Provincie Limburg projectleider van de Archeo Route Limburg. Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van alle locaties, waaronder in Weert, op Archeoroute.com.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie