Terras Blauwe Meertje open op 1 juni

Foto: uitzicht Blauwe Meertje

Met de mooie zonnige en warme dagen in het vooruitzicht hopen velen weer buiten een verfrissende duik te kunnen maken. Of dat al per 1 juni aanstaande mogelijk is, blijft nog even onzeker.

Zwembad de IJzeren Man heeft het zwembad al heropend voor zwemlessen. Recreatief zwemmen evenals gebruik maken van het buitenbad is vooralsnog niet mogelijk. Ook een duik maken in het Blauwe Meertje is nog even niet mogelijk.

Het Blauwe Meertje maakte vandaag bekend dat ze per 1 juni hun fiets-/wandelterras zullen openen voor het publiek. Maar dat hangt af van wat de minister-president dinsdagavond bekend gaan maken. Maar het ziet er naar uit dat de terrassen tijdens Pinksteren weer open mogen. Natuurlijk worden daarbij de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand e.d.) gehanteerd.

Het blijkt overigens nog erg onduidelijk wat wel en niet mag met een dagstrand, zo geeft men aan via de Facebookpagina van het Blauwe Meertje. Ze zijn hiervoor in overleg met diverse instanties. Het streven is om ook met het dagstrand op 1 juni open te gaan.

Maar zoals het er nu naar uitziet kun je vanaf 1 juni onder het genot van een hapje en een drankje genieten bij het Blauwe Meertje, al is het maar om weg te dromen bij het mooie uitzicht.