dPs fashioncafé Stramproy geopend

(Foto’s) Vrijdag opende het dPs fashioncafé in Stramproy haar deuren. Het nieuwe fashioncafé moet de shopbeleving in Stramproy nog leuker (gaan) maken. Vanwege de coronacrisis kan het nieuwe café nog niet volledig open, maar het is wel al mogelijk om ijsjes af te halen.

Na maanden van voorbereiding en werkzaamheden gingen op 1 mei 2020 de deuren open. Het dPs fashioncafé is onderdeel van de modewinkel dPs in Stramproy. Als straks de coronacrisis voorbij is kun je zo vanuit de winkel het horecagedeelte binnen lopen om te genieten van een kop koffie of ijs. Het fashioncafé heeft overigens ook een eigen ingang vanaf het kerkplein.

Voor het ijs heeft dPs de samenwerking opgezocht met ijssalon Florence uit Nederweert. Het ijs dat in het fashioncafé wordt uitgeserveerd wordt door Florence bereid. Ook hebben de medewerkers van het fashioncafé een opleiding gekregen van de ijsmakers uit Nederweert.

Het dPs fashioncafé is elke dat geopend van 14.00 uur tot 21.00 uur. Vooralsnog alleen voor het afhalen van ijs (met in achtneming van de RIVM instructies).