Kijkje in monumentaal pand ’t Zusje

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via: facebook.com/erfgoedweert

Op de Facebookpagina van ‘Erfgoed in Weert‘ is een impressie te zien van het verbouwde pand waar binnenkort ’t Zusje haar deuren opent. Het duurde even voordat de verbouwing klaar was, maar het resultaat is er naar.

In het monumentale pand was voorheen het kantoor van Zuiderhuis gevestigd. De afgelopen maanden onderging het pand een grote transformatie tot restaurantpand volgens het populaire concept van ’t Zusje. Met de komst van het restaurant zal ook het straatbeeld van de Oelemarkt verder veranderen. Eerder opende ook al Proeflokaal Bregje de deuren in een voormalig discotheekpand.

Volgens planning hadden er in het pand aan de Oelemarkt al vele kleine gerechtjes geserveerd kunnen worden. Vanwege de plotselinge Coronacrisis werd dit uitgesteld. ’t Zusje in Weert zal op 4 juni a.s. haar deuren openen. “Natuurlijk volgen we de door het RIVM gestelde maatregelen, wat inhoudt dat we voorlopig maar een beperkt aantal gasten mogen ontvangen. Hopende dat ons restaurant snel weer op volle kracht mag gaan draaien. We kijken er naar uit om Weertenaren kennis te laten maken met ’t Zusje”, Aldus mede-eigenaar Roy Huijbers.

Bekijk meer foto’s via: https://www.facebook.com/erfgoedweert/.

Foto via: facebook.com/erfgoedweert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie