Hondendemo bij verzorgingstehuizen

Foto via: Hondenclub Fun en Focus

(Foto’s/video) De afgelopen twee weken hebben de instructeurs en enkele cursisten van hondenclub Fun en Focus uit Ospel de bewoners van verschillende verzorgingstehuizen in Weert en omgeving verrast met een kleine demo met de honden.

Ze hebben o.a. een bezoek gebracht bij Hornehoof in Weert, St. Elisabeth in Haelen, St, Joseph in Nederweert, Witven in Someren, St. Charles in Heythuysen en Nedermazehof in Weert. Daar hebben ze, met maximaal drie honden, per keer een combinatie van behendigheid- en hoopersparcours gelopen en verder hebben ze wat leuke oefeningen laten zien.

De bewoners konden vanuit het raam of soms buiten op gepaste afstand genieten van alle kunstjes van de viervoeters. De hondenclub wil de verzorgingstehuizen van Land van Horne dan ook bedanken dat ze dit bij hen mochten komen doen en ze hopen dat ze de bewoners een leuke afleiding hebben bezorgd in deze tijd.

Ingestuurde video

https://youtu.be/yldCBrTQ0I8

Hieronder een kleine ingestuurde impressie: