NMC gaat weer open

Foto via: NMC

Vanaf dinsdag 2 juni a.s. gaat het Natuur- en Milieucentrum in Weert weer open voor het publiek en de recreanten.

Iedereen, die geen verkoudheidsklachten heeft is van harte welkom. De toegang is gratis. Op werkdagen is dat van 10.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 17.00 uur.

Daarbij worden de coronamaatregelen in acht genomen. Om de afstand van 1,5 m te kunnen houden tot elkaar hebben ze een eenrichtingsroute gemaakt, zowel in de tuin als in het centrum. De tuin is via de ingang en langs de balie van het centrum te bereiken. Zo houden we zicht op het aantal personen en kunnen we als het te druk wordt, de poort sluiten.

Bij de balie, in de aaigang en expositiezaal staat ontsmettingsgel. Ook bij de uitgang; deze is aan de zijkant, bij de Stenentuin. Kabouterpijlen en voetstappen wijzen je de weg.

In de expositiezaal kunt u een tentoonstelling over de Tungelroysebeek met archeologische vondsten en oude kaarten bekijken. Ook zijn er verschillende experimenten met water en zand die u kunt uitvoeren. Er is dus weer veel te zien en te doen!