Autobrand Maarheezerhuttendijk

112 Algemeen Brandweer Weert Weert 4 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 12.15 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Maarheezerhuttendijk in Weert.

Op een parkeerplaats naast de weg stond een personenauto in lichterlaaie. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om het vuur te doven. Het vuur sloeg snel om zich heen en de auto was niet meer te redden.

Bij de brand waren ook brandende onderdelen weggevlogen, bijvoorbeeld door de ontplofte autobanden, en in de naastgelegen natuur terecht gekomen. Ook hier moest de brandweer het vuur doven en uit voorzorg kwam dan ook een waterwagen ter plaatse.

De autobrand werd opgemerkt door een voorbijganger. De eigenaar is vooralsnog niet gevonden. Mogelijk is deze persoon nog aan het wandelen in het bosgebied. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de autobrand.

Video via Youtube

https://youtu.be/yAvoIPgU0HA

[nggallery id=’9323′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties