Punt Welzijn bedankt mantelzorgers

(Video) Wat is er de afgelopen maanden veel veranderd. Familie en vrienden die je niet mag bezoeken omdat ze in een risicogroep vallen of juist omdat dat voor jezelf geldt en zij niet naar jou toe kunnen komen.

Mantelzorgers en hun naasten zijn nu nog meer op elkaar aangewezen en in veel situaties is de zorg meer dan ooit. Dat is niet vanzelfsprekend en daarom verdient dit een compliment. De mantelzorgondersteuners van Punt Welzijn spreken in een video hun waardering uit naar deze bijzondere groep mensen!

Ben jij er voor een ander? Dan is er een punt voor mantelzorgers zoals jij! Weet dat je er niet alleen voor staat. Loop je ergens tegenaan in het zorgen voor de ander? Of wil je gewoon eens even je hart luchten? Dat kan. Ook kun je bij Punt Welzijn terecht voor praktische vragen, ze denken graag met je mee! [email protected] / 0495-697900.

Videoboodschap via Youtube

https://youtu.be/ecj2eY32JiY