Ringbaan-Zuid weekend dicht

Plaats een reactie

In opdracht van de gemeente Weert wordt op de Ringbaan-Zuid de asfaltverharding vervangen.

Dit project stond gepland om na de bouwvakvakantie van 2020 uit te voeren. In verband met de huidige lage verkeersintensiteit is de uitvoering naar voren gehaald. Om de verkeershinder en overlast tot een minimum te beperken, worden de asfalteringswerkzaamheden in het weekend van vrijdag 15 mei tot en met zondag 17 mei uitgevoerd.

Het huidige asfalt op de Ringbaan Zuid tussen de Maaseikerweg en de Bocholterweg is aan vervanging toe. Meerdere asfaltlagen dienen te worden vervangen. Hierbij wordt een tussenlaag en een deklaag aangebracht.

Maatregelen voor verkeer

De Ringbaan Zuid zal tussen de Maaseikerweg en Bocholterweg vanaf vrijdag 15 mei 17.00 uur tot en met zondag 17 mei 23.00 uur afgesloten worden voor alle verkeer. Het verkeer zal via de ringbanen van Weert omgeleid worden. Deze omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven.

Informatie voor betrokkenen

Direct aanwonenden en bedrijven zijn met een informatiebrief geïnformeerd over de voorgenomen werkzaamheden en de bereikbaarheid. Op de Ringbaan-Zuid staan gele borden met de aankondiging van de werkzaamheden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie