Zelfspot Ton Wolter met corona-kilo’s

Foto: screendump Youtube

(Video) Ook last van Corona kilo’s? Ton Wolter wel en een beetje zelfspot is hem niet vreemd.

Als artiest (o.a. bekend van zijn typetje Thorsten von Lippe Biesterfeld) mag hij voorlopig nog niet optreden zoals hij dat gewend was. Met eten en snoepen komt hij de dag wel door…. met alle gevolgen van dien. Het klinkt je vast wel bekend in de oren.

Het liedje een ‘Kilo of acht’ werd geschreven door Groninger Rene Beverwijk op de melodie van ‘Het is een nacht” van Guus Meewis, als een soort van troost liedje in deze dagen. Ton Wolter zag het liedje voorbijkomen op de Facebook pagina van RTV Noord en maakte er een Limburgse versie van in Weerter dialect. Inmiddels is het liedje ook al opgenomen in het Fries.

De Weerter uitvoering is ingezongen door Ton Wolter in Studio Difference Weert (van Ronald en Carien Moonen). Het nummer is ook te beluisteren via Spotify.

Video via Youtube

https://youtu.be/vDztqBkt8Ho