Vermeende brugspringer Kelpen-Oler

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – (Foto’s) De brandweer en politie hebben dinsdagavond tevergeefs gezocht naar een mogelijke drenkeling.

Passanten hadden een persoon bovenop de stalen constructie van de Kelperbrug zien staan. Toen de politie arriveerde was er echter niemand meer te bekennen. Vermoedelijk was de persoon zelf weer van de brug af geklommen, maar men was er niet zeker van. De mogelijkheid bestond ook nog dat de persoon van de brug in het kanaal Wessem-Nederweert was gesprongen.

Uit voorzorg werd de brandweer erbij geroepen. De brandweer kwam met o.a. een sonarboot ter plaatse om mee te helpen met de zoektocht. Ook met de sonarboot werd er niets aangetroffen in het kanaal. Rond 20.15 uur werd de zoekactie beëindigd.

Video via Youtube

https://youtu.be/53-Q10lmXjI

[nggallery id=’9282′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie