Zwemlessen weer van start

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

De binnen- en buitenzwembaden mogen weer open. Dat maakte de rijksoverheid onlangs bekend tijdens de bekendmaking van de versoepeling van de coronamaatregelen. Vanaf woensdag 13 mei gaan ook de deuren van zwembad De IJzeren Man weer open. Vooralsnog alleen voor zwemlessen.

Medewerkers van het subtropisch zwembad in Weert zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest om het zwembad corona-proof te maken. Hierbij moesten protocollen worden opgevolgd en voorschriften van RIVM worden toegepast.

Woensdag gaat men rustig van start zodat ze op een verantwoorde wijze de veiligheid van de bezoekers en medewerkers kunnen waarborgen. De opening gaat stapje voor stapje en vooralsnog wordt er alleen gestart met zwemlessen voor kinderen. Het buitenbad is vooralsnog gesloten en ook de Zwemvierdaagse gaan dit jaar niet door.

Alle informatie kun je vinden via www.zwembadweert.nl.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie