Zoete verrassing voor Ververshof

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

Joanne Buwalda van de Sweet Chocolate Factory reikte vrijdag een verrassing uit aan de zorgmedewerkers en bewoners van Zorgcentrum Ververshof. Het was een zoete verrassing, namelijk fruit op een stokje omhuld met chocolade.

Met de traktatie wil de onderneemster een hart onder de riem steken. In de zorginstellingen mag vooralsnog geen bezoek worden ontvangen om zo het coronavirus buiten de deur te houden. Deze maatregel valt heel zwaar voor de bewoners in de zorginstellingen. De zorgmedewerkers doen er alles aan om de bewoners te helpen en families te ondersteunen.

De fruitstokjes werden vrijdag uitgereikt aan de ouderen tijdens een gezellige bijeenkomst in het zorgcentrum. De ouderen en zorgmedewerkers zijn blij met alle initiatieven die vanuit de samenleving beschikbaar gesteld worden. Het is voor hen een moment van genot in deze bizarre tijd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie