Auto rijdt door na ongeval A2 Ittervoort

Plaats een reactie

Ittervoort – (Foto’s/video) In de nacht van zondag op maandag zijn de hulpdiensten rond 1.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 ter hoogte van Ittervoort, in zuidelijke rijrichting.

Een auto was in de vangrail beland en zwaar beschadigd geraakt. De brandweer werd gealarmeerd omdat de auto mogelijk naast de A2 was beland en over de kop was geslagen. Echter toen de hulpdiensten arriveerden was er wel een ravage te zien, maar geen auto en geen bestuurder.

Aan de sporen te zien was de auto inderdaad in de vangrail beland. De auto was eerst tegen de middengeleider gebotst en vervolgens tegen de vangrail aan de rechterzijde. Op de snelweg lagen kledingstukken, flesjes een een nog ingepakte gevarendriehoek. Ook lag het wegdek bezaaid met stukjes glas.

De brandweer ondersteunde de politie met een zoekactie. De brandweer zocht de omgeving af naar een mogelijk slachtoffer en voertuig. Er werd enkel een verfrommelde kentekenplaat aangetroffen. Aan de hand van de kentekenplaat kon men meer informatie achterhalen. De brandweer keerde terug naar de kazerne en de politie ging verder met het onderzoek. Rijkswaterstaat is ingeschakeld om de rotzooi op de snelweg op te ruimen.

Video via Youtube

https://youtu.be/kQuQgAVvWqw

[nggallery id=’9387′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie