Winactie: de vaderdag cocktailbox

Winactie – Komende zondag is het vaderdag. Bartender Jan Dirk uit Weert heeft speciaal om de vaders te verwennen een Vaderdageditie cocktailbox ontwikkeld. Via WdG mogen we twee boxen verloten.

Het idee voor de cocktailbox is ontstaan tijdens de coronacrisis. Jan Dirk zocht een manier om mensen toch te laten genieten van lekkere en mooie cocktails in deze toch bizarre tijden. Het leven is te kort voor matige drankjes en met deze box en mijn uitleg, maak jij binnen no-time zelf de prachtigste topcocktails voor je vrienden en familie.

Het mooie van de box is dat het niet alleen een cadeautje is, maar ook een ervaring. Het is een leuke activiteit om samen te maken en samen te genieten van het resultaat.

Out of the box

In de J.D. Cocktailbox zitten ingrediënten voor zes cocktails. De vaderdageditie bevat twee maal de Floral Beefeater, de Cinnamon Sour en de Old Fashioned. Alle siropen in de box zijn huisgemaakt. Zo heeft hij voor de Old Fashioned cocktail een IPA biersiroop gemaakt met een biertje van de Brouwschuur. Samenwerken met lokale ondernemers voor het gebruik van kwaliteitsproducten staat hoog in het vaandel.

Naast de ingrediënten zitten in de box een cocktailshaker, een maatbekertje en professionele instructievideo’s. Het enige waar jezelf voor mag zorgen zijn glazen, ongeveer 1 kilogram ijsblokjes en twee eieren.

De vaderdageditie kost 49,95 euro en wordt persoonlijk bij je thuis afgeleverd (omgeving Weert) of per post bezorgd in de rest van Nederland. Naast deze en de andere cocktailboxen verzorgt J.D. Hospitality ook cocktailcateringen op feesten, workshops en trainingen. Kijk eens op de website www.jdhospitality.nl voor meer informatie en blijf op de hoogte via @jan.dirk.hospitality op Instagram.

Wil je kans maken op een vaderdagbox? Doe dan mee met de prijsvraag onder de video. Veel succes!

Video via Youtube

https://youtu.be/3sEt4ckVNlQ

Prijsvraag

Deze prijsvraag is afgelopen, de winnaars hebben een bericht ontvangen.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. Deelname kan alleen door inwoners uit de gemeenten Weert, Cranendonck, Nederweert, Leudal. De prijsvraag duurt t/m 17 juni 2020 20.00u. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. De prijswinnaars worden voor vaderdag bekend gemaakt. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met J.D. Hospitality. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. J.D. Hospitality kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.