Auto van talud bij afrit A2 Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Budel – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zondag rond 15.10 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de snelweg A2 bij Budel.

In de rijrichting van Budel naar Weert was een bestuurder tijdens het rijden onwel geworden. Medeweggebruikers probeerden al in te grijpen toen ze merkten dat de auto snelheid minderde. De auto botste vervolgens met de rechterkant tegen een vangrail. De auto reed vervolgens door naar de afrit Budel en daar verloor de bestuurder de macht over het stuur.

Via het talud reed de auto naar beneden. De auto kwam vervolgens op de vangrail van de A2 tot stilstand. Deze vangrail staat er overigens pas enkele maanden. En dat was maar goed ook, anders was de auto weer op de snelweg beland, met alle gevolgen van dien.

De bestuurder is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte beschadigd en is afgesleept door een berger. De snelweg werd enige tijd afgesloten voor het verkeer. Het verkeer kon via de afrit omrijden.

Video via Youtube

https://youtu.be/2pxU4xAo_Mc

[nggallery id=’9428′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie