Katrien keumtj op bezeuk bij Raymon Truijen

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Video) Katrien ging op bezoek bij Raymon Truyen, bekend van dansschool Fresh en trainer van de Fresh Allstars.

Katrien was erg onder de indruk over de prestaties die hij en de docenten en dansers de afgelopen jaren hebben bereikt. Maar hoe nu verder in deze coronatijd? De dansers kunnen nu trainen onder de Boshoverbrug, een bijzondere locatie en dat wilden Katrien en Jan (met het poeske) ook eens ervaren. Dat was natuurlijk een goed moment om te genieten van de vlaai van Bakker Vries.

Katrien bij jou op ‘bezeuk’?

Wil je Katrien ook graag uitnodigen voor een kopje koffie? Of wil je iemand verrassen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dat mag voor van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of misschien weet je een bijzonder initiatief dat verdient om in de positieve belangstelling te staan. Opnamedata zijn op zaterdag.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube

https://youtu.be/U3FeY1JGQvc

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie