Bijzondere diploma-uitreiking College

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Ondanks de geldende maatregelen vanwege de coronacrisis kon bij Het College toch op creatieve wijze vorm worden gegeven aan de diploma-uitreiking.

De directie en docenten organiseerden vrijdag een diploma-uitreiking op het buitenterrein van de school. Gedurende de dag kwam om het half uur een klas met geslaagden naar de hoofdingang van het schoolgebouw. Daar werden de leerlingen via een groot scherm gefeliciteerd door docenten.

Mede dankzij de zomerse weersomstandigheden kon buiten het diploma in ontvangst worden genomen en worden ondertekend. In het bijzijn van ouders, de mentor en het schoolbestuur ontvingen de scholieren een applaus. De leerlingenband was natuurlijk ook present voor de muzikale omlijsting.

[nggallery id=’9426′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie