Brand verwoest paardenstal in Neer

Plaats een reactie
    Neer – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zondag massaal gealarmeerd voor een grote brand in Neer.

    Aan de Heldenseweg in Neer was brand ontstaan in een paardenstal. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Er werd door de meldkamer opgeschaald naar ‘zeer grote brand’. Brandweerkorpsen uit o.a. Nederweert, Roggel en Heythuysen kwamen ter plaatse om de brand te blussen.

    Niemand raakte gewond bij de brand en de eigenaar wist de paarden op tijd in veiligheid te brengen. De brand is inmiddels onder controle. De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met nablussen. Meetploegen van de brandweer zijn ingezet om eventuele verhoogde waardes van CO (koolmonoxyde) te meten, maar hier is geen sprake van.

    Video via Youtube

    https://youtu.be/TB2KOP9Q95A

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie