Doneeractie voor Tommie en zijn gezin

Ingestuurde bijdrage

Voor de 17-jarige Tommie uit Weert is een doneeractie op touw gezet. Met deze actie wil men geld inzamelen zodat hij thuis kan blijven wonen nadat hij het ziekenhuis mag verlaten.

Wat er gebeurde

Tropische temperaturen. Blauwe Meertje voor wat verkoeling en plezier. In een flits staat je hele leven ondersteboven. Tommy ligt nu op de IC van het ziekenhuis te Maastricht. Twee nekwervels gebroken en een bloeding in het ruggenmerg. Vooralsnog verlamd tot aan zijn nek. Hij is nu bij bewustzijn, hij hoort alles, maar kan verder weinig.

Op dit soort momenten realiseer je maar weer hoe kwetsbaar we zijn en hoe hard het noodlot kan toeslaan. Machteloos toekijken, veel meer kunnen wij nauwelijks doen. Het enige wat anderen wel kunnen doen is proberen geld bij elkaar te halen dat als Tommie het ziekenhuis mag verlaten thuis kan wonen bij zijn papa en mama en broertje en zusje.

Op het moment van publicatie was er al 111 keer gedoneerd, goed voor een bijdrage van € 2.460,00. Het doel is om 50.000 euro in te zamelen.

Bekijk de actie: https://www.doneeractie.nl/tommie-in-1-flits-staat-je-leven-ondersteboven/-44366