Fietsster ernstig gewond na aanrijding

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

Update 16.00u – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 13.35 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Dr. Anton Philipsweg in Weert.

Ter hoogte van de Heugterzijweg was een fietsster geschept door een personenauto. De fietsster kwam ten val en raakte gewond. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter ter plaatse kwam voor medische bijstand.

De vrouw is ter plaatse gestabiliseerd in het bijzijn van een trauma-arts. Daarna is ze per ambulance overbracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto is opgevangen door de politie. Ze was ongedeerd, maar flink geschrokken.

De weg is enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen gezocht

Heb jij iets gezien of ken jij iemand die iets heeft gezien? Meld je dan via 0900-8844 of je kan ook een berichtje sturen via Facebook: https://www.facebook.com/politieweert/. Het registratienummer van deze zaak is 2020097610.

Video via Youtube

https://youtu.be/3063AXaEmuI

[nggallery id=’9413′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie