Zomerse koopzondag in Weert

Algemeen Corona Weert Reageer 3 min. leestijd

Het belooft zondag 28 juni een zomerse koopzondag te worden in de Weert. De karakteristieke binnenstad biedt alle ruimte om te genieten sfeervol winkelen en genieten bij lokale horeca.

Met de opening van de horeca is het aanbod van de Weerter winkelcentrum weer compleet. Combineer het vinden van je zomerse outfit met een gezellige lunch en geniet van de gastvrijheid van de Weerter binnenstad. Winkels zijn zoals elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag is parkeren gratis in het centrum, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom.

Winkelen volgens richtlijnen

Overheidsmaatregelen bieden de vrijheid om in rust en ruimte het winkelcentrum te bezoeken, maar met de stelregel ‘vermijd drukte’. Er wordt nadrukkelijk verzocht om richtlijnen in acht te houden. Ondernemers hebben hun winkels veelal aangepast om ervoor te zorgen dat bezoekers met een gerust hart terecht kunnen. Door zaken anders in te richten, een maximum aantal bezoekers toe te laten en desinfectiemiddelen aan te bieden kan de bezoeker evengoed profiteren van de lokale gastvrijheid van de Weerter binnenstad. Een zitplaats op binnenlocaties van horecagelegenheden dient gereserveerd te worden, hoewel dat indien er nog ruimte is ook aan de deur mogelijk is.

Koop lokaal

Het hart van de binnenstad is de lokale ondernemer die voor je klaarstaat met een persoonlijke benadering en gastvrije glimlach. Dat mensen graag naar de binnenstad komen is omdat er wat te beleven valt. Samen een nieuwe outfit uitzoeken, gezellig lunchen en genieten tijdens evenementen. Zonder de Weerter lokale ondernemer is dat niet mogelijk.

De ruim 200 ondernemers in de binnenstad hebben nu meer dan ooit steun uw nodig. Samen zorgen we ervoor dat we dit overwinnen en de binnenstad in betere tijden weer een plek is waar je ongedwongen terecht kunt. Op www.cmweert.nl/kooplokaal geeft Centrummanagement daarom een aantal praktische suggesties over hoe de lokale ondernemer gesteund kan worden. Niet alle suggesties zijn direct uitvoerbaar door iedereen, maar één ding is zeker: als we samen de keuze maken om lokaal te kopen, kunnen we ook later terecht in een levendig centrum.

Meer informatie over bereikbaarheid en openingstijden van de Weerter binnenstad is te vinden op www.cmweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie