Maak kennis met tennis in Weert

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Per 1 juli worden de verdere versoepelingen van de corona-maatregelen van kracht. Dat betekent ook dat zowel binnen als buiten tennis weer toegestaan is voor alle leeftijdsgroepen. Verschillende tennisverenigingen in Weert bieden meteen de kans aan om eens kennis te maken met tennis.

Tennisclub Boshoven

Afgelopen vrijdag werden alle tennisverenigingen in Nederland verrast met het nieuws vanuit de KNLTB dat de versoepelingen dusdanig waren, dat de annuleringen van toernooien in juli en augustus werden teruggedraaid en dat deze alsnog zouden mogen worden gehouden.

De toernooicommissie heeft dit meteen opgepakt en diezelfde avond een spoedoverleg gehad. De voorbereidingstijd is 3 weken tot aan de eerste wedstrijd en de inschrijvingsperiode is maar 2 weken. Na het overleg tot in de late avonduren en na goedkeuring van het bestuur van de vereniging is besloten ervoor te gaan.

Ondanks de korte voorbereidingstijd zijn we ervan overtuigd een goed georganiseerd toernooi te kunnen neerzetten, rekening houdend met de richtlijnen en voorwaarden die momenteel nog van kracht zijn. Samen met alle spelers en vrijwilligers van TC Boshoven wordt het vast en zeker een sportieve en gezellige week.

Deelnemers kunnen inschrijven via onderstaande link:
https://iwdg.nl/3eHHDLy

Tennisclub Weert-Oost

Deze zomer biedt T.C. Weert-Oost een zomerchallenge aan. Iedereen die het leuk vindt om te tennissen kan zich aanmelden voor dit lidmaatschap. Het maakt niet uit of je al vaker hebt getennist, net begint, of vanwege de coronacrisis even een andere sport wil doen.

Tijdens deze zomerchallenge, die duurt t/m 6 september, kun je voor een vast bedrag van 45 euro 7 dagen per week vrij tennissen. Ook krijg je twee introductielessen. Voor een bal en racket kan worden gezorgd. Bekijk alle details via: https://iwdg.nl/2Zljeot.

Aanmelden? Stuur een email aan [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie