Waterleidingbreuken in Nederweert

Nederweert – Niet alleen in Weert springen de waterleidingen stuk, ook in de buurgemeente Nederweert was het raak. In zowel Nederweert als Ospel sprong een waterleiding.

In Weert sprongen gisteravond waterleidingen in de Kessenichstraat en St. Luciastraat. Ook in Ospel sprong gisteravond rond 23.00 uur een waterleiding ter hoogte van de kruising Meijelsedijk – Oude Dijk. Vanochtend was het op Budschop in Nederweert raak en sprong de waterleiding op de kruising Beatrixstraat – Ospelseweg.

Op Budschop in Nederweert zaten ze dinsdagavond nog altijd zonder leidingwater. Ondertussen werken de monteurs met man en macht om alle problemen te verhelpen. Zeker nu er op meerdere locaties schade is ontstaan komt WML handen tekort. Daarmee wordt het geduld van inwoners op de proef gesteld.

Een overzicht van alle storingen kun je vinden via: www.waterstoring.nl.

Update

Nadien blijkt op twee andere locaties ook nog een waterlekkage te zijn ontstaan. Het gaat om de Maaslandlaan in Weert en de Pastoor Vullersstraat in Ospel.