Solenn maakt dappere keuze

Fotograaf: Robby Harts Fotografie

Na een bewogen seizoen, slaagde Solenn Hoeben onlangs cum laude voor de Havo op de Philips van Horne. Als vervolgstap gaat ze HBO Rechten studeren in Nijmegen. Hierbij heeft ze de dappere keuze gemaakt om de topsport met zwemmen voorlopig op een lager pitje te zetten. De wegen van Solenn en Gaan voor Goud zullen dan ook per ommegaande scheiden.

Het bestuur van Stichting Gaan voor Houd wil Solenn en haar ouders, Brigitte en Guido, bedanken voor de fijne samenwerking en hen alle succes toewensen voor de toekomst!

Over Gaan voor Goud

De stichting Gaan voor Goud voorziet in de maatwerk behoefte om lokale individuele sporttalenten in de regio Weert, Nederweert en Cranendonck zich verder te laten ontwikkelen door een (financiële) ondersteuning te organiseren. Deze groep talenten wordt (nog) niet door de lokale overheid ondersteund en heeft vaak toch grote lasten bij het uitoefenen van zijn of haar sport.

Naast een financiële ondersteuning wil de stichting ook voorzien in het juiste netwerk met de juiste middelen en mensen erin voor het sporttalent om zo de kans op succes en plezier te vergroten. Sporttalenten Aito Köster, Karlijn van Lierop, Lorenzo Caboni, Vera van Pol en Jip van Assendelft kunnen rekenen op de steun van Stichting Gaan voor Goud.