Vrouw in nachtkleding vernielt school

(Foto’s/video) Bij het schoolgebouw van Het Kwadrant in Weert heeft zich maandagavond een vreemde situatie voltrokken. Een vrouw in nachtkleding had er vernielingen aangericht.

Rond 22.45 uur troffen een beveiliger en agenten daar een vrouw aan die vernielzuchtige rituelen had uitgevoerd. Bij de hoofdingang waren de ruiten door middel van een spade ingeslagen. Even verderop had de vrouw gepoogd om op een standbeeld glitterverf te spuiten. Ook had ze een klein vuurtje gestookt. De brandweer werd gealarmeerd om een controle uit te voeren, maar de brandschade viel mee.

Toen agenten in gesprek gingen met de vrouw gooide ze haar telefoon weg. De vrouw werd in de boeien geslagen en eenmaal bij de politiebus begon ze liedjes te zingen en schreeuwde ze Engelse leuzen. De vrouw is meegenomen voor nader onderzoek.

Medewerkers en de directie van de middelbare school wisten niet wat ze zagen toen ze arriveerden om poolshoogte te nemen. Men begon meteen met puin ruimen en een glaszetter werd ingeschakeld om de hoofdingang provisorisch te dichten.

Video via Youtube

https://youtu.be/C2IFg-ikK1E