’t Zusje Weert geopend

(Foto’s) ’t Zusje Weert aan de Oelemarkt heeft donderdag voor het eerst de deuren open gedaan voor haar gasten.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de transformatie van het monumentale pand. Voorheen zat hier het kantoor van Zuiderhuis gevestigd, maar daar zie je nu helemaal niets meer van terug. Bij binnenkomst kijken de gasten dan ook vol verwondering naar de nieuwe aanwinst van Weert.

Er is binnen plek voor zo’n 150 gasten en op het terras kunnen ook nog eens ruim 50 gasten plaatsnemen. Maar dat mag pas wanneer de maatregelen rondom de coronacrisis worden opgeheven. Voor nu mag ’t Zusje maximaal 30 gasten binnen laten. Voordeel voor de personeelsleden is dat ze zo rustig kunnen inwerken.

In Nederland vind je zo’n 28 ’t Zusje vestigingen. Allemaal in een uniek pand gevestigd, maar met de herkenbare Zusje inrichting van binnen. Warme tinten, een mix van modern en klassiek en de huiselijke sfeer maakt het tot een zeer aangename locatie voor een avondje bourgondisch genieten.

Reserveren voor ’t Zusje Weert kan telefonisch via 0900-98753.

Ook leuk

Een voor én na complicate kun je checken via de Facebookpagina van Wulms Vastgoed: https://www.facebook.com/WulmsVastgoed/posts/297143891681579

Een kleine sfeerimpressie van binnen: