Wateroverlast Grathem en Kelpen-Oler

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Leudal – (Foto’s) De brandweer is woensdagavond gealarmeerd vanwege wateroverlast in Grathem en Kelpen-Oler.

Rond 20.20 uur kreeg de brandweer van Ittervoort een melding van wateroverlast in de Koningin Julianastraat in Grathem. Daar was een kelder van een woning volgelopen nadat het flink had geregend. De brandweer werd ingezet om het water uit de woning te pompen.

Om 20.40 ging het alarm voor de brandweer van Grathem/Kelpen-Oler. Op de Kerkstraat in Kelpen-Oler was door de forse regenval water via een garage de woning binnen gestroomd. Ook hier mocht de brandweer het water uit de woning pompen.

[nggallery id=’9395′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie