Bestelbus belandt in akker Stramproy

112 Algemeen Dorpen Stramproy Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Op de Amentstraat in Stramproy heeft woensdagvond een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een bestelbus was van de weg geraakt en had vervolgens een lantaarnpaal omver gereden. Het voertuig kwam vervolgens in een akker tot stilstand. De bestuurder verliet het voertuig en ging aan de wandel. Een voorbijganger die de bestuurder zag lopen belde vervolgens de politie.

De man had de diep in het glaasje gekeken en mocht even verderop plaatsnemen in de politieauto. De man is voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De auto is afgesleept door een berger.

[nggallery id=’9396′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie