Werkzaamheden N292 uitgesteld

Algemeen Dorpen Stramproy Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Vanwege de grote hoeveelheid voorspelde regen in het betreffende weekend (26 juni t/m 29 juni) kunnen de werkzaamheden aan de N292 Stramproy dat weekend niet doorgaan. De werkzaamheden worden daarom verschoven naar het weekend van vrijdag 14 augustus tot maandag 17 augustus.

In opdracht van de provincie Limburg moet er asfaltonderhoud worden uitgevoerd aan de N292 (Maaseikerweg) in Stramproy. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het weekend, zodat de verkeershinder en overlast tot een minimum worden beperkt. Afgelopen week zijn er al enkele kleinere werkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door KWS Infra.

Het doorgaand verkeer wordt in augustus omgeleid via de N292, N280, Rijksweg A2, N273 en een deel over de Belgische provinciale weg. Deze omleidingsroute wordt ter plekke via bewegwijzering aangegeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties