Pakket voor gezinnen met kleine beurs

De gemeenten Weert en Nederweert hebben dit jaar weer een zomerpakket voor gezinnen met een kleine beurs. In dit zomerpakket zitten o.a. vrijkaarten voor activiteiten. Het zomerpakket wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende ondernemers uit Weert en Nederweert.

Wethouder Martijn van den Heuvel (Weert) en wethouder Carla Dieteren (Nederweert): “Nu we na een periode van veel thuis zijn weer wat meer naar buiten kunnen, ondernemen veel gezinnen leuke uitjes. Maar dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. We zijn de ondernemers die meedoen aan het zomerpakket ontzettend dankbaar dat ze, ondanks de moeilijke periode waar ze waarschijnlijk zelf mee te maken hebben, een helpende hand blijven bieden aan anderen.”

Activiteiten uitkiezen

Het zomerpakket wordt aangeboden aan kinderen van 0 tot en met 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Elk gezin mag 2 activiteiten uitkiezen die ze deze zomer met het gezin kunnen ondernemen.

Dankzij ondernemers uit Weert en Nederweert

Het zomerpakket wordt mede mogelijk gemaakt door: Blauwe Meertje Weert, Gotcha! Bioscoop, Natuur- en Milieucentrum de IJzeren Man, Openluchtmuseum Eynderhoof, Pins & Pints Bowling, Bibliocenter, KidsPlaza Weert, Klimbos Weert, Buitencentrum De Pelen, IJssalon Florence, IJssalon Bacio en Kinderfonds Midden-Limburg.

Zomerpakket aanvragen

Je kan het zomerpakket tot en met 5 juli aanvragen. Inwoners uit Weert kunnen dit doen via www.weert.nl/zomerpakket. Inwoners uit Nederweert kunnen dit doen via www.nederweert.nl/zomerpakket. Ná 5 juli is het helaas niet meer mogelijk om het zomerpakket aan te vragen.