11e Weerter Wijnbeurs verplaatst en donatie radio’s aan Ververshof

Plaats een reactie

Zoals zoveel activiteiten is nu ook de Weerter Wijnbeurs (gepland op 4 oktober in het Franciscus Huis Weert) voor dit jaar geschrapt.

Hoofddoelstelling van de Weerter Wijnbeurs is het organiseren van een evenement waar wijnliefhebbers samen komen en van het aanbod van lokale aanbieders in een informele sfeer kunnen genieten. Secundaire doelstelling is fundraising (inmiddels ruim € 100.000,- aan goede doelen uitgekeerd). Het zou de 11e editie worden, dit maal georganiseerd door de gezamenlijke serviceclubs Lions club Weert en Lionsclub Weert Graafschaphorne, deze is nu verplaatst naar 2021.

Het bestuur van de Weerter Wijnbeurs laat weten dat het heden niet de juiste tijd is om sponsorgelden bijeen te krijgen voor een evenement waarbij 1m50 afstand vrijwel niet kan worden gehandhaafd.

Donatie aan Ververshof

De Stichting Weerter Wijnbeurs heeft vanuit de reserves een tweetal radio/cd-spelers beschikbaar gesteld voor Ververshof. Gisteren werden deze radio’s in ontvangst genomen door Claudia Haex die de bewoners wederom direct op haar hand had.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie