Hospital Run trok door Weert

Misschien heb je ze zaterdag zien rennen door Weert. Een groepje renners liep onder leiding van Barry Lutgens uit Roermond de Hospital Run.

Barry is de uitdaging aangegaan om langs alle ziekenhuizen van Limburg binnen 24 uur te rennen. Deze run bedraagt 130 kilometer. De run startte bij VieCuri in Venlo en het SJG in Weert was zaterdag natuurlijk ook onderdeel van de ziekenhuisloop. Na het bezoek aan het SJG rende Barry met een aantal gastrenners verder richting Roermond. De bedoeling is dat er zondag voor 12.00 uur wordt gefinisht bij het Maastricht UMC+.

Met deze run wil de Stichting Hospital Run geld ophalen voor de strijd tegen Corona. Ook willen ze het zorgpersoneel en corona-patiënten een hart onder de riem steken. Deze zware run staat symbool voor de zware uitdaging die de corona-patiënten en het zorgpersoneel hebben afgelegd en nog steeds aan het afleggen zijn.

Meer informatie: https://www.hospitalrun.nl/