Katrien keumtj op bezeuk bij de Sint Anna Molen Keent

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd

(Video) “? Daar bij die molen. Die mooie molen”. Katrien ging op bezoek bij de Anna Molen Keent op de hoek Bocholterweg / Keenterstraat.

De afgelopen periode hebben de vrijwilligers hard gewerkt om de molen coronaproof te maken zodat er weer bezoekers ontvangen konden worden. Om het harde werken van de vrijwilligers te belonen kwamen Katrien en Jan (met het poeske) op bezoek om ze te verrassen met een vlaai van Bakker Vries.

Katrien bij jou op ‘bezeuk’?

Wil je Katrien ook graag uitnodigen voor een kopje koffie? Of wil je iemand verrassen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dat mag voor van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of misschien weet je een bijzonder initiatief dat verdient om in de positieve belangstelling te staan. Opnamedata zijn op zaterdag.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube: https://youtu.be/_UO1LF-rsRI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie